Київпастранс розповів, чим “озброївся” проти зими

Київпастранс розповів, чим “озброївся” проти зими

Укрінформ
Станом на 30 листопада КП «Київпастранс» 100% підготовлений до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це заявляє прес-служба КП «Київпатранс».

«В наявності є необхідна кількість снігоочисників трамвайних колій, бульдозерів, екскаваторів, навантажувачів, тракторів з відвалом. Для підтримання посадочних майданчиків зупинок громадського транспорту та спецчастин трамвайних колій в належному стані закуплено 130 тон соляної суміші та 410 тон піску, лопати для прибирання снігу, шкребки для чистки льоду, ломи, льодоруби тощо», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з метою забезпечення належних пасажирських перевезень підприємством проводяться роботи щодо збільшення кількості рухомого складу великої та надвеликої місткості на маршрутах.

Читайте також: У Києві наземний транспорт курсує із запізненнями через ожеледицю

"Створено резерв автобусів на випадок нештатних ситуацій. Поступово збільшується випуск рухомого складу на міські маршрути громадського транспорту. Ця робота буде продовжуватись і найближчим часом. Проводяться роботи по технічному обслуговуванню електропідігріву та водовідведенню стрілочних переводів трамвайних колій», - наголосив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Він додав, що отримання нового рухомого складу та проведення капітальних ремонтів наявного дасть змогу забезпечити більш надійне транспортне обслуговування киян.

Разом з цим КП «Київпастранс» забезпечує моніторинг порядку облаштування та утримання зупинок громадського транспорту всіма суб'єктами господарської діяльності та надає інформацію районним в м. Києві державним адміністраціям для відповідного реагування. Крім цього проводиться постійна робота з власниками зупинкових комплексів щодо забезпечення належного санітарного утримання зупинок, які знаходяться в зоні їх відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-