Під МВС сталися сутички між учасниками ходи та правоохоронцями, двоє затриманих

Під МВС сталися сутички між учасниками ходи та правоохоронцями, двоє затриманих

Оновлено
Укрінформ
У Києві біля будівлі Міністерства внутрішніх справ почалися сутички між учасниками смолоскипної ходи та правоохоронцями.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, сутичка виникла після того, як учасники смолоскипної ходи намагались встановити намет біля МВС.

Зокрема, після нетривалої акції біля Адміністрації Президента активісти прийшли під будівлю МВС, яка по периметру була під посиленою охороною правоохоронців. Учасники акції вимагали діалогу якщо не з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, то з кимось із керівників МВС. Однак до них так ніхто і не вийшов. Після цього активісти кинули димову шашку і намагались встановити намет навпроти МВС. Правоохоронці цьому завадили, після чого почалась сутичка.

Далі правоохоронці відтіснили учасників акції з двору МВС до Виноградного провулку. Там мітингувальники почали кидати у правоохоронців сніжки. Після цього знову почалась сутичка, учасників ходи взяли в кільце. Врешті правоохоронці затримали двох людей.

Читайте також: Смолоскипна хода у Києві: Невідомі кинули димові шашки поблизу АП

Наразі учасники ходи повертаються на Майдан Незалежності.

Як повідомляв Укрінформ, близько сотні активістів увечері 29 листопада влаштували смолоскипну ходу до 4-х роковин розгону Євромайдану. Організатором цієї акції є ВГО "Коаліція учасників помаранчевої революції". Їхні вимоги - розслідування злочинів, скоєних проти учасників Революції гідності та Євромайдану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-