На вулиці Києва завтра додатково вийдуть близько 2000 копів і військових

На вулиці Києва завтра додатково вийдуть близько 2000 копів і військових

Укрінформ
На вулиці столиці в День Гідності та Свободи, 21 листопада, додатково вийдуть 2 000 правоохоронців. Озброєні патрулі чергуватимуть в аеропорту, на залізничному вокзалі та в центральній частині міста.

Про це повідомив керівник столичної поліції Андрій Крищенко у Facebook.

"На вулиці столиці додатково вийдуть близько 2000 правоохоронців: як поліцейських, так і військовослужбовців, у тому числі сили з найближчих регіонів. У аеропорту, на залізничному вокзалі та у центральній частині міста будуть чергувати озброєні патрулі, кінологи та вибухотехніки. Прошу всіх із розумінням ставитися до тимчасових незручностей, пов'язаних з перевірками та до можливих обмежень руху", - написав Крищенко.

Він зазначив, що до посилення заходів безпеки правоохоронців спонукали "складна ситуація на Сході держави, резонансні злочини у столиці та області, хвиля неправдивих повідомлень про замінування різноманітних об'єктів, насторожлива оперативна інформація і постійна терористична загроза".

Читайте також: Порошенко зустрівся з батьками Нігояна і нагородив учасників Революції Гідності

Як повідомлялося, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи, у зв'язку з чим в столиці запланована низка заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-