У Києві в хостелі убили чоловіка

У Києві в хостелі убили чоловіка

Фото, відео
Укрінформ
У Києві під час побутового конфлікту в хостелі був убитий 31-річний чоловік; у скоєнні цього злочину підозрюють громадянина іншої держави.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вбивство сталося на вулиці Саперно-Слобідській у Голосіївському районі: до чергової частини територіального управління поліції надійшло повідомлення про вбивство чоловіка у хостелі. ... Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції виявили труп 31-річного чоловіка із ножовим пораненням грудей", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що між загиблим та іноземцем, який проживав у сусідній кімнаті, виник побутовий конфлікт, у розпалі якого і був завданий удар ножем у серце. Після цього зловмисник із місця події втік. За попередньою інформацією, обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції оголосили зловмисника в розшук і затримали його у Харківській області, коли він намагався втекти в Росію.

Правоохоронці встановили, що 26-річний іноземець раніше мав проблеми із законом на території своєї держави за пограбування. Як він розповів слідству, загиблий привселюдно принижував його, що й стало причиною конфлікту.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-