У Києві охоронець зарізав колегу через політичні розбіжності

У Києві охоронець зарізав колегу через політичні розбіжності

Відео
Укрінформ
У Києві поліція затримала охоронця приватного підприємства, який убив свого колегу через розбіжності у політичних поглядах.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"О 21:36 під час відпрацювання території району правоохоронці отримали виклик на вулицю Пухівську: у приміщені приватної фірми сталася бійка між працівниками, один із яких отримав смертельні ножові поранення”, - зазначається в повідомленні.

На місці події правоохоронці виявили 65-річного уродженця Донецької області із різаною раною руки. Одяг, взуття та руки чоловіка теж були у крові, а на підлозі у кімнаті лежав 69-річний уродженець Чернігівщини із тілесними ушкодженням та без ознак життя, повідомили в поліції.

Читайте також: Неподалік від тіла Самарського виявлено ще один труп - прокуратура

Як поінформував т.в.о. начальника Деснянського управління поліції Олександр Плєшков, у загиблого близько 12 колото-різаних поранень тулуба, шиї та рубані рани обличчя. Після проведення відповідної експертизи буде встановлена остаточна причина смерті пенсіонера. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила дві сокири, ніж, інші речові докази.

"Попередньо ми встановили, що між чоловіками-пенсіонерами, які працювали та жили на фірмі, виник конфлікт на політичну тему. Уродженець Чернігівщини образливо висловлювався на адресу свого колеги. Донеччанин, коли закінчилися аргументи, вдарив опонента обухом сокири у голову, а після завдав чисельні ножові поранення. Після скоєного зателефонував колезі, який і повідомив про подію керівництву підприємства і правоохоронцям", - зазначив Плєшков.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-