Влада Києва просить мітингувальників розблокувати Грушевського

Влада Києва просить мітингувальників розблокувати Грушевського

Укрінформ
Столична влада отримує скарги від киян через перекриття проїжджої частини вулиці Грушевського, де учасники акції встановили намети.

Про це заявив секретар Київради Володимир Прокопів в ефірі 112 каналу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується проведення протестних акцій хочу зауважити, що ми з великою повагою ставимося до права людей проводити акції, але просимо щоб організатори таких акцій мали повагу до інтересів киян, які повинні безпечно рухатися містом, мати можливість швидко пересуватись київськими дорогами і якщо в цьому немає крайньої необхідності, то не перекривати дороги. Я особисто був на Грушевського, необхідності в перекритті дороги не було жодної, ці намети стоять там пусті, і це критично впливає на транспортну інфраструктуру міста, тому що рухатися центром практично неможливо. І ми готові вступати в переговори з організаторами цієї акції", - сказав Прокопів. 

Він також зазначив, що столична влада отримує скарги від киян і вже зареєстровано петицію на сайті Київради з вимогою розблокувати проїжджу частину вулиці. 

Читайте також: Під Радою не "Донбас", а "ряжені" Семенченка - командир батальйону

Як повідомляв Укрінформ, акція протесту триває з вівторка, 17 жовтня. Її учасники спочатку вимагали ухвалення законопроектів про зняття депутатської недоторканності, про Антикорупційний суд та про зміну виборчого законодавства. 21 жовтня до вимог мітингувальників додалась ще вимога внести на розгляд парламенту закон про імпічмент Президента. Учасники акції встановили наметове містечко, перекривши таким чином вулицю Грушевського від вулиці Липської до вулиці Садової. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-