Шкіряк вважає, що до вибуху в Києві може бути причетна ФСБ

Шкіряк вважає, що до вибуху в Києві може бути причетна ФСБ

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт.

Про це Шкіряк заявив у ефірі телеканалу "112 Україна".

"Зараз відбувся фактично терористичний акт. На моє особисте переконання і найімовірніше, мова йде про замах на життя державного діяча. Четверо постраждалих, серед яких мої друзі Ігор Мосійчук, Віталій Бала. Сподіваюся, що їх життю нічого не загрожує. Одна людина загинула. Четвертий перебуває під наглядом лікарів... У цій ситуації, враховуючи діяльність Ігоря Мосійчука, не можна виключати і те, що цей теракт могли здійснити російські спецслужби", - заявив Шкіряк.

Читайте також: Вибух у Києві: загинув охоронець Мосійчука

Думку про терористичний акті і причетність російських спецслужб висловив також нардеп Антон Геращенко.

"Одна з версій слідства - це дії російських спецслужб на території України для дестабілізації політичної ситуації. Не виключено, що це зробили люди, які давно погрожували Ігорю Мосійчуку вбивством... Будуть перевірятися всі версії", - заявив Геращенко.

Читайте також: У Києві стався потужний вибух, поранений нардеп Мосійчук

Геращенко додав, що поліція перебуває на місці події, працює слідчо-оперативна група, сапери.

"Попередньо експерти вважають, що був підірваний припаркований поруч мотоцикл, на якому було закріплено вибуховий пристрій. Судячи з наслідків вибуху, його потужність була близько 1 кг в тротиловому еквіваленті. В результаті цього вибуху загинув чоловік, який був поруч", - заявив Геращенко.

Як повідомлялося, в Києві біля телеканалу "Еспресо" прогримів вибух, в якому були поранені четверо людей, один з них незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню.

Під час вибуху отримав множинні осколкові поранення нардеп Ігор Мосійчук, його оперують, також був поранений політолог Віталій Бала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-