Ситуація під Радою напружена, але контрольована - Шкіряк

Ситуація під Радою напружена, але контрольована - Шкіряк

Укрінформ
Ситуація під Верховною Радою, де відбулися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками, напружена, але контрольована.

Про це написав у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

 "Як і передбачалося, відморозки Саакашвілі і Грішина (Семена Семенченка - ред.), навіть не думали проводити мирну акцію протесту. За будь-яких обставин їм були потрібні сутички, насильство, провокації і кров. Наразі, в результаті агресивних дій провокаторів є перший постраждалий правоохоронець, його забрала швидка. Наразі ситуація залишається напруженою, але контрольованою", - написав він.

Крім того, Шкіряк повідомив, що у вівторок співробітники Нацполіції та СБУ провели в рамках кримінального провадження і проведення оперативно-слідчих заходів санкціононований обшук в гаражі громадянина М., котрий має безпосереднє відношення до формування Костянтина Грішина.

Читайте також: Унаслідок сутичок під Радою постраждали дві людини

"В ході обшуку вилучено арсенал зброї: автомат АКС, 5 бойових гранат РГД-5, цинковий ящик патронів калібру 5.45. Більше детальної інформації згодом", - розповів Шкіряк.

"Вчора охоронці Сакварелідзе, сьогодні поплічники Грішина. Мабуть, до мирних акцій протесту готувалися чи не так?" - зауважив він.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під Верховною Радою України, де триває акція протесту, почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями. На площі Конституції відчувається запах від газу з балончиків і видно дим. Сутички розпочалися тому, що хтось із мітингувальників, піднімаючись по вулиці Грушевського, намагався зламати рамку металошукача. Учасники акції намагалися пронести з собою намети. Повідомляється про двох потерпілих - одного поліцейського та одного цивільного. Наразі мітингувальники вже встановили намет на площі Конституції перед будівлею Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-