Cтало відоме ім’я померлого на марафоні у Києві

Cтало відоме ім’я померлого на марафоні у Києві

Оновлено
Укрінформ
Під час марафону в Києві помер директор "Тернопільського м’ясокомбінату" Віктор Малюта. 

Цю інформацію підтвердила компанія “Агропродсервіс”,  до якої структурно входить  "Тернопільський м’ясокомбінат". 

“Сьогодні передчасно пішов з життя директор «Тернопільського м’ясокомбінату» Віктор Малюта. Життєрадісний та завжди усміхнений, професіонал своєї справи. Любив життя та дбав про своє здоров’я. Але сьогодні, під час змагань з бігу у Києві, серце несподівано зупинилося...  Висловлюємо співчуття дружині, дітям, братові, рідним та близьким, усім, хто знав нашого Віктора Станіславовича”. - йдеться в повідомленні

Як повідомила в коментарі телеканалу 112 Україна заступник начальника відділу комунікації поліції в Києві Яна Неруш, загиблим виявився громадянин 1963 року народження, уродженець Тернопільської області.

"Сьогодні на вулиці Лаврській Печерського району столиці під час марафону помер чоловік. Вже відомо, що це громадянин 1963 року народження, уродженець Тернопільської області, який брав участь у марафоні. Йому раптово стало зле, він упав. Свідки викликали на місце медиків і поліцію. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка. Остаточна причина смерті буде відома після здійснення судово-медичної експертизи. На цей момент цю подію зареєстровано з правовою кваліфікацією "раптова смерть", – зазначила Неруш.

Читайте також: Під час забігу на Wizz Air Kyiv City Marathon помер чоловік - ЗМІ

Повідомляється, що в марафоні беруть участь понад 10 тис. осіб з 52 країн світу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-