Поліцейські затримали іноземця, який погрожував влаштувати вибух у Києві

Поліцейські затримали іноземця, який погрожував влаштувати вибух у Києві

Укрінформ
Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ затримали іноземця, який у вівторок вранці зателефонував у поліцію, назвав себе терористом і погрожував влаштувати вибух у столиці.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Чоловік у стані алкогольного сп’яніння катався вночі у таксі, телефонував у поліцію і повідомляв, що він терорист і готує вибух у столиці. Поліцейські разом зі Службою безпеки України протягом години встановили та затримали "жартівника", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, близько 7 години ранку до чергової частини Дарницького управління поліції надійшов виклик із мобільного телефону. Невідомий назвався "терористом" і повідомив про підготовку ним вибуху.

Поліцейські разом зі співробітниками СБУ оперативно відпрацювали отриману інформацію та встановили місце, звідки надійшов виклик, а відтак знайшли та зупинили автівку, якою користувався "терорист". У салоні поліцейські виявили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, а водій підтвердив, що саме цей пасажир телефонував у поліцію із погрозами вибухів та влаштував конфлікт через суму оплати за послугу.

Читайте також: СБУ затримала "мінерів" Палацу спорту, Кабміну та Нацбанку

Для встановлення всіх обставин правопорушника доправили до територіального управління поліції. Зараз відомо, що чоловік – 48-річний громадянин іншої держави, який постійно мешкає у Києві. Правоохоронці встановлюють, чим він займався у столиці.

Факт належним чином зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дарницького управління поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація події та вирішено питання щодо затримання зловмисника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-