Акції під Радою: працюють кінологи, вибухотехніки та піший патруль

Акції під Радою: працюють кінологи, вибухотехніки та піший патруль

Фото
Укрінформ
Столична поліція працює у посиленому режимі через проведення акцій протесту в центрі Києві: збільшено кількість піших патрулів, працюють кінологи зі службовими собаками і вибухотехніки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“19 вересня у центральній частині Києва заплановано кілька акцій із масовою участю громадян, тож для належного забезпечення правопорядку правоохоронці посилили превентивні заходи. Щоби місцеві жителі та гості столиці відчували себе захищеними, київська поліція працює у посиленому режимі. На вулицях міста збільшена кількість піших патрулів, працюють кінологи зі службовими собаками, фахівці вибухотехнічної служби", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними поліції, на вулиці Грушевського з боку вулиць Липської та Садової, на вулиці Шовковичній із боку вулиці Інститутської та на площі Конституції встановлено контрольно-пропускні пункти.

Читайте також: На Грушевського встановили металошукачі, Рада - під посиленою охороною

Загалом, за уточненими даними начальника Головного управління Національної поліції в Києві Андрія Крищенка, правопорядок в урядовому кварталі столиці забезпечують близько 3,5 тисячі правоохоронців.

Читайте також: Медики чекають зустрічі у Кабміні: розповісти про "зрівнялівку" та борги

"Роботу поліцейських патрулів та нацгвардійців організовано таким чином, аби належно забезпечити правопорядок. Посилені наряди правоохоронців чергують у місцях проведення акцій. На цій території частково обмежено рух автотранспорту. Проводяться поверхневі перевірки та інші превентивні заходи", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв Укрінформ, в Києві у вівторок проходить попереджувальна Всеукраїнська акція протесту Професійної спілки працівників охорони здоров'я України за підтримки членських організацій Федерації профспілок України. Хода розпочалася з Майдану Незалежності, пройшла до Кабінету міністрів України, далі - до Верховної Ради України та Адміністрації Президента.

Ще одну акцію планують провести активісти біля Національного банку України.

Фото Юлії Овсяннікової

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-