Дизайнер Ірина Марчук дебютує на Віденському балу

Дизайнер Ірина Марчук дебютує на Віденському балу

Укрінформ
Український дизайнер одягу Ірина Марчук візьме участь у Віденському балу у Києві як дебютантка.

Пару їй складе популярний латвійський співак, ведучий талант-шоу "Х-фактор" Маркус Ріва.

Про це сама модельєр повідомила кореспонденту Укрінформу.

"Із Маркусом Рівою ми знайомі давно. Коли я вирішила стати дебютанткою Віденського балу у Києві, то обрала його своїм партнером. Він дуже харизматичний чоловік, популярний у Європі, зараз його обрали ведучим шоу "Х-фактор" у Латвії. Хочу підготувати до балу костюми для нас обох", - розповіла Марчук.

Графік репетицій із партнером вона ще не обговорювала, проте впевнена, що вони встигнуть підготуватися. Ріва, за її словами, дуже любить Україну і з ентузіазмом поставився до можливості взяти участь у балі.

"Нещодавно ЗМІ обговорювали, чи немає у нас із Маркусом роману. Зараз нас пов'язують дуже добрі, дружні стосунки. А що буде після балу - побачимо. Може, не дарма нас доля так зіштовхує", - зазначила дизайнер.

Ірина зізналася, що раніше танцями не займалася, але вважає, що підготовка до балу дасть новий поштовх її творчості.

Читайте також: Члени австрійської королівської сім'ї прийняли запрошення на Віденський бал

Як повідомляв Укріформ, благодійний Віденський бал пройде у Києві 27 і 28 жовтня за підтримки мерій Відня і Києва, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошені віп-персони з багатьох країн, зірки опери та балету, знаменитості з Європи та США. У його організації задіяні понад 400 осіб - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби. Сценарій балу незмінний майже сторіччя. За традицією його відкривають пари дебютантів, які обов'язково виконують вальс і полонез.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-