До Центрів комунального сервісу вже звернулося майже 2,8 млн киян

До Центрів комунального сервісу вже звернулося майже 2,8 млн киян

Укрінформ
Із жовтня 2015 року до липня 2017 року до Центрів комунального сервісу (ЦКС) звернулось 2,78 млн мешканців Києва, які отримали консультації з різних питань, що стосуються надання житлово-комунальних послуг, а також для отримання довідок.

Про це повідомили у прес-службі столичної адміністрації.

"За інформацією комунального концерну «Центр комунального сервісу», найбільше кияни зверталися з необхідністю видачі довідок - 558,5 тис. візитів. Із питань нарахування за послуги холодного водопостачання та водовідведення - 246,7 тис. візитів; із питань нарахування пільг та субсидій - 145,7 тис. візитів, із питань актуалізації даних про споживачів - 289,4 тис. візитів, щодо нарахування за послуги гарячого водопостачання - 80,5 тис. візитів, нарахування за послуги газопостачання - 24,2 тис. візитів", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Киян попереджають про помилки у липневих платіжках

У КМДА нагадали, що відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 25 жовтня 2016 року № 1040, впроваджується єдиний принцип організації та функціонування сервісних центрів обслуговування з надання житлово-комунальних послуг.

У центрах комунального сервісу кияни можуть, зокрема: сплатити за комунальні послуги, в тому числі без комісії, Карткою киянина; отримати консультацію з питань житлово-комунального господарства щодо нарахувань та заборгованості за комунальні послуги та інших питань; отримати консультацію щодо пільгових програм міста, таких, наприклад, як безкоштовне встановлення лічильника малозабезпеченим верствам населення або програми «70/30%»; оформити та переоформити Картку киянина, для цього потрібно звернутися до бухгалтера в години прийому та надати необхідні документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-