У київському суді бомбу не знайшли

У київському суді бомбу не знайшли

Укрінформ
Інформація про замінування приміщення Київського апеляційного господарського суду (КАГС) не підтвердилася, поліцейські після ретельної перевірки не виявили там жодних небезпечних предметів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Близько 09:05 надійшла інформація про замінування приміщення Київського апеляційного господарського суду, що знаходиться на вулиці Шолуденка. Після ретельної перевірки адміністративної будівлі небезпечних предметів знайдено не було", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, за вказаною адресою суду після отримання дзвінка відразу виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції, спеціалісти вибухотехнічної служби та кінологи. Правоохоронці та рятувальники евакуювали 97 працівників та відвідувачів суду.

Читайте також: Херсонському "мінеру" світить шість років

Поліцейські провели ретельну перевірку будівлі суду та прилеглої території. Жодних небезпечних предметів не виявили.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, у зв’язку з повідомленням про замінування приміщення КАГС, робота суду сьогодні вранці тимчасово була припинена на час проведення оперативних заходів працівниками Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-