Кличко запрошує авторів рейтингу The Economist до Києва

Кличко запрошує авторів рейтингу The Economist до Києва

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко запрошує в столицю України представників журналу The Economist, які визначили Києву один з найнижчих рейтингів серед міст світу за комфортністю для проживання, з тим, аби вони побачили ситуацію на власні очі.

Про це Кличко заявив під час прес-конференції в Бердичеві, де він відвідав міжнародний турнір з боксу, повідомляється на сайті мера Києва.

Коментуючи на прохання журналістів рейтинг The Economist щодо Києва, Віталій Кличко відзначив, що не може погодитися з його об'єктивністю. 

Мер наголосив, що Київ був і залишається лідером перетворень в Україні. Крім того, додав Кличко, гарною відповіддю на цей рейтинг є опублікована в ЗМІ оцінка дипломатів низки європейських країн, які нині працюють і мешкають в столиці України. 

Читайте також: The Economist Group вибачилася за речення про "громадянську війну на Донбасі"

«Деякі посли одразу відреагували і сказали, що цей рейтинг не відповідає дійсності», - наголосив мер Києва.

Кличко зауважив, що нині в столиці найвища динаміка інвестицій у порівнянні з іншими містами України, збудована найбільша кількість нових інфраструктурних об'єктів, найвища середня заробітна плата по країні. 

«Я також був здивований цим рейтингом. Я не можу назвати його об'єктивним», - наголосив Кличко

Він запросив представників The Economist приїхати до Києва, аби на власні очі побачити та оцінити ситуацію в місті.

Як повідомлялося раніше, столиця України потрапила до десятки найменш комфортних для життя міст за рейтингом журналу The Economist.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-