Кличко почав системні «чистки» адміністрації від корупціонерів

Кличко почав системні «чистки» адміністрації від корупціонерів

Укрінформ
Працівники Міністерства внутрішніх справ спільно з управлінням з питань запобігання корупції КМДА провели ряд затримань співробітників столичних комунальних підприємств при отриманні хабарів.

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс подякував за допомогу правоохоронців і підкреслив, що Київська адміністрація робить перші рішучі кроки, і очищення міста від корупції тільки набирає обертів.

«Так, сьогодні дійсно «на гарячому» спіймали одного з керівників нашого КП. І ми не приховуємо того, що серед тих, хто представляє владу міста на різних рівнях, ще залишилися люди, ласі до неправомірної вигоди. І ми будемо продовжувати шукати, знаходити і передавати правоохоронцям. Я попереджав, що ми не будемо толерантні до корупції на всіх рівнях. І ми це робимо. Ми будемо боротися з нею, щоб реальними справами змінювати наше місто», - підкреслив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Читайте також: Київ перевиконав план з надходжень більш, ніж на мільярд - Пліс

Нагадаємо, що управління з питань запобігання та виявлення корупції Київської міської адміністрації діє на підставі розпорядження, підписаного міським головою Віталієм Кличком 27 квітня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-