Перейменування проспекту Ватутіна не змогли

Перейменування проспекту Ватутіна не змогли "розморозити" через суд

Укрінформ
Колегія суддів Київського апеляційного адміністративного суду не задовольнила апеляційну скаргу представників ВО «Свобода» на рішення Окружного адміністративного суду Києва, якою призупинено перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича.

Відповідне рішення було озвучено по закінченню судового засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Колегія вирішила апеляційні скарги представників політичної партії «Свобода»... залишити без задоволення, ухвалу Окружного адмінсуду міста Києва від 13 червня 2017 року - без змін. Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає», - заявила головуюча суддя Любов Костюк.

Читайте також: Справу про перейменування проспекту Ватутіна перенесли на серпень

У ВО «Свобода» наголосили, що «рішення Київради про перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича лишається у силі до остаточного рішення суду».

Як повідомлялося, рішенням Київради від 1 червня проспект генерала Ватутіна було перейменовано на проспект ім. Романа Шухевича. Втім 13 червня окружний адміністративний суд Києва призупинив процес перейменування проспекту на час розгляду позову проти зміни назви.

Перейменування проспекту Ватутіна оскаржують громадські організації "Антифашистська правозахисна ліга" та "Єврейська правозахисна група", представником яких у суді виступає Олена Бережна. 

Судове засідання за позовом згаданих організацій до Київради перенесено на 31 серпня 2017 року через подання апеляційної скарги з боку Київської міської організації ВО «Свобода».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-