Вибух позашляховика у центрі Києва:

Вибух позашляховика у центрі Києва: "пекельна машина" була під водійським кріслом

Укрінформ
Причиною вибуху позашляховика у центрі Києва було спрацювання невстановленого вибухового пристрою, закладеного під сидінням водія.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції

"За попередніми результатами огляду, невстановлений вибуховий пристрій був прикріплений під сидінням водія", - зазначили у відомстві.

Правоохоронці Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство, вчинений у спосіб, небезпечний для багатьох осіб". За вчинення такого правопорушення передбачено до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув'язнення.

Як повідомлялося, о 10:36 у чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про вибух на перехресті вулиць Тургенєвської і Полтавської. Вибух пролунав у позашляховику: пошкоджена передня частина транспортного засобу.

Встановлено, що внаслідок вибуху постраждав чоловік 1970 р.н., лікарі надають йому медичну допомогу, а також пошкоджені припарковані поруч автомобілі й фасади будівель.

Очевидці події у соцмережах повідомляють, що "водій дивом уцілів, оскільки вийшов з авто перед вибухом". У нього незначні порізи ніг. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-