У Києві шахрай ошукав на $30 тисяч суддю районного суду

У Києві шахрай ошукав на $30 тисяч суддю районного суду

Укрінформ
Прокуратура Волині завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні шодо шахрая, який у серпні 2016 року шляхом обману заволодів грошовими коштами судді Голосіївського районного суду міста Києва в сумі 30 000 доларів США та скеровано до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

"Прокуратурою Волинської області за дорученням Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно столичного шахрая, який, заледве звільнившись із місць позбавлення волі, у серпні 2016 року шляхом обману заволодів грошовими коштами судді Голосіївського районного суду міста Києва в сумі 30 000 доларів США", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що гроші шахрай узяв під приводом передачі коштів у якості неправомірної вигоди членам Вищої кваліфікаційної комісії суддів та народним депутатам України за позитивне вирішення питання про обрання потерпілого на посаду судді безстроково.

Обвинувальний акт про вчинення чоловіком шахрайства та підбурення до замаху на надання неправомірної вигоди особам, що займають особливо відповідальне становище, (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України) скеровано до суду.

Обвинуваченому, який був раніше неодноразово судимим за шахрайство, обрано запобіжний захід. Далі - слово за судом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-