У Києві полковник ЗСУ погорів на хабарі

У Києві полковник ЗСУ погорів на хабарі

Фото
Укрінформ
Працівники Управління захисту економіки в м. Києві Нацполіції та військової прокуратури Київського гарнізону затримали військового під час одержання 24-х тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

«Оперативники Управління захисту економіки в місті Києві Національної поліції викрили злочинну схему отримання незаконного доходу, організовану службовцями Збройних сил України під час ліквідації військових підприємств. У межах провадження правоохоронці встановили, що голова ліквідаційної комісії держпідприємства вимагає від представника комерційної структури неправомірну вигоду. Зокрема, 24 тисячі гривень "винагороди" за надання в тимчасове користування приміщень держпідприємства та зниження орендної плати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні, 6 червня, оперативники Управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції та слідчі Військової прокуратури Київського гарнізону затримали голову ліквідаційної комісії-полковника ЗСУ під час одержання неправомірної вигоди.

Наразі правоохоронці проводять санкціонований обшук.

Санкція статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-