Вихованці Київського дитячого центру реабілітації візьмуть участь у Віденському балі

Вихованці Київського дитячого центру реабілітації візьмуть участь у Віденському балі

Укрінформ
Голова оргкомітету благодійного Віденського балу Герман Макаренко запросив взяти участь вихованців Центру реабілітації дітей з інвалідністю.

Про це кореспондентові Укрінформу сказав заступник директора центру Віктор Сальков.

"За три місяці роботи у нашому центрі побували на реабілітації чи індивідуальних програмах майже 400 дітей. Наша мета - соціалізація дітей та навчати їх професії. Важливо, щоб дитина у 18 років могла бути максимально самостійною і мати професію, була зайнята у суспільстві. Завдяки нашим партнерам, фахівцям, батькам ми створюєму атмосферу, щоб дитина завдяки емоції і набору процедур максимально адаптувалася у суспільстві”, - сказав він.

Сальков додав, що центр заснований 1 лютого 2017 року і одночасно в ньому можуть перебувати 80 дітей.

“Крім цього, у нас сформовані групи профорієнтації - 35 дітей на базі нашого Центру навчатимуться комп'ютерного програмування, а близько 10 дітей будуть професійно набувати знань перукарської майстерності та візажу. Є ще багато задумок”, - сказав він.

Сальков повідомив, що вихованці центру візьмуть участь у дитячому благодійному Віденському балі 28 жовтня. “Є домовленість з організаторами, що частина коштів піде на потреби нашого центру”, - сказав він.

У свою чергу голова оргкомітету благодійного Віденського балу Герман Макаренко розповів, що захід відбуватиметься за підтримки мерій Києва та Відня.

“Вперше, крім дорослого, відбудеться дитячий Віденський бал. Ми запрошуємо взяти участь у ньому дітей з Центру реабілітації дітей з інвалідністю, який відкривав і опікується ним мер Віталій Кличко... Ми хочемо мотивувати дітей бути впевненими у собі, дати їм впевненість у тому, що вони такі ж члени нашого суспільства, як і всі інші діти”, - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-