"Київпастранс" скасував тендер на закупівлю 40 трамваїв через відсутність пропозицій

Укрінформ
Комунальне підприємство "Київпастранс" скасувало тендер вартістю майже 2 млрд грн на закупівлю 40  трамваїв з низькою підлогою через відсутність пропозицій.

Відповідне повідомлення з'явилося в системі Prozorro, пише ЦТС.

"Комунальне підприємство" Київпастранс "скасувало тендер вартістю 1,94 млрд грн на закупівлю 40  трамваїв з низькою підлогою", - йдеться в повідомленні.

Причина скасування тендера полягає у відсутності пропозицій. Про закупівлю було оголошено 27 квітня. Протягом місяця в тендері виявила бажання брати участь тільки одна компанія - польська Pesa Bydgoszcz. Українське підприємство "Татра-Юг" подало дві скарги, які були відхилені.

Нагадаємо, що польська компанія Pesa Bydgoszcz поставила до Києва 10 трамваїв з низькою підлогою, які зараз працюють на Правобережній швидкісній лінії. Український виробник "Татра-Юг" також зацікавлений в постачаннях трамваїв "Київпастрансу", але, як стверджувалося в скарзі компанії, в тендері спочатку закладені неконкурентні умови.

Разом з тим нагадаємо, що ще в жовтні 2016 року "Татра-Юг" обіцяла надати Києву на тестування новий трамвай з низькою підлогою. Однак станом на травень 2017 року такий намір реалізовано не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-