До Дня Києва у столиці відбудеться близько 180 заходів

До Дня Києва у столиці відбудеться близько 180 заходів

Укрінформ
У рамках святкування Дня Києва протягом тижня у столиці відбудеться 30 різноманітних заходів на загальноміському рівні і ще близько 150 заходів - в районах міста.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, 26 травня вже втретє відбудеться міжнародний фестиваль Anne de Kiev Fest під егідою ЮНЕСКО, ЮНІСЕФ і КМДА. У рамках фестивалю заплановано оперний концерт «Чотири Королеви»; демонстрацію відеоопери «Анна Ярославна» та фільму-опери «Ярослав Мудрий». Також буде закладено Сквер франкофонії імені Анни Київської, де презентують сорт троянд із Франції, виведених спеціально на честь королеви Анни Київської.

У суботу, 27 травня, з парку Тараса Шевченка о 17:00 стартуватиме святкова хода, яка закінчиться масовим виконанням гімну столиці «Як тебе не любити, Києве мій».

Протягом усіх вихідних, 27 та 28 травня, в парку «Перемога» на глядачів чекає цікава різножанрова концертна програма та велика кількість інтерактивів – танцювальні змагання, майстер-класи для всіх охочих із сальси, латини, фламенко, східних танців, школи бойового гопаку тощо. Видовищною подією в ці дні стане й міський фестиваль хорового мистецтва «Пісня над Дніпром», у якому цього року змагатимуться понад 30 найкращих хорових аматорських колективів із усієї України.

Крім того, 27 та 28 травня на Контрактовій площі відбудеться ІІІ Фестиваль культури народів Подолу. Гості ознайомляться з історією життя кожного народу на Подолі, скуштують страви національної кухні, візьмуть участь у конкурсах і вікторинах. На дітей чекає насичена розважальна програма, майстер-класи з виготовлення десертів.

З детальною програмою заходів до Дня Києва можна ознайомитися на сайті КМДА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-