Поліція посилила охорону будівлі МВС через штовханину активістів із Фацевичем

Поліція посилила охорону будівлі МВС через штовханину активістів із Фацевичем

Укрінформ
Поліцейські посилили охорону входу в будівлю Міністерства внутрішніх справ, оскільки мітингувальники, які вимагають відставки міністра Арсена Авакова, підійшли близько до входу і влаштували штовханину із заступником голови Нацполіції Олександром Фацевичем.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, учасники акції підійшли близько до входу і агресивно висловлюють свої вимоги заступнику голови Національної поліції Олександру Фацевичу, який вийшов поспілкуватися з активістами.

Проте мітингувальники не слухають його, а емоційно вигукують гасла щодо відставки Авакова. Суперечка велась досить агресивно.

Водночас поліцейські у касках посилили охорону будівлі біля входу і відгородили заступника голови Нацполіції від мітингувальників.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 11 травня, близько 50 активістів, серед яких представники добровольчого руху ОУН, партії «Свобода» вимагають під будівлею МВС відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Активісти одягнуті у камуфляжну форму з нашивками «ОУН», «Айдар», «Донбас».

Раніше в четвер Аваков заявив на засіданні уряду, що для штурму офісу Організації українських націоналістів у Києві 9 травня були вагомі підстави. За його словами, було прийняте рішення не допустити високого ризику зіткнень у столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-