Сьогодні у центрі Києва змінили маршрути громадського транспорту

Сьогодні у центрі Києва змінили маршрути громадського транспорту

Укрінформ
У зв'язку із проведенням заходів до 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у центральній частині Києва буде внесено зміни в траси руху громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА. 

"У зв’язку з проведенням заходів 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у центральній частині міста, в разі закриття руху транспорту працівниками Національної поліції вулицями І. Мазепи та Лаврською, на час закриття буде внесено оперативні зміни в траси руху автобусних маршрутів загального користування №№ 24, 55, 62 та тролейбусного маршруту № 38, виключивши їхній заїзд на вищезазначені вулиці", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці 9 травня вводяться тимчасові обмеження руху транспортних засобів і пішоходів у зв'язку з відзначенням 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світові війні. Зокрема, 9 травня з 07:00 до 15:00 буде обмежено рух транспортних засобів у обох напрямках та пішоходів на вулиці М. Грушевського (від провулку Кріпосного до площі Арсенальної), вулиці Московській (від Кловського узвозу до площі Арсенальної), вулиці Лаврській, площі Слави, вулиці Мазепи, алеї Героїв Крут, провулку Запечерному, вулиці Омеляновича-Павленка (від площі Слави до вулиці Левандовська), провулку Бутишева (від площі Слави до вулиці Левандовська), провулку Лаврський, вулиці Цитадельній (від вулиць Лейпцизької до Лаврської).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-