У столичний ботсад прийшла японська весна

У столичний ботсад прийшла японська весна

Укрінформ
У столичному Ботсаду імені Гришка стартував фестиваль "Ландшафтна весна" 

На честь року Японії в Українії в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка з 28 квітня по 2 травня 2017 року в рамках фестивалю "Ландшафтна весна", вперше в Україні пройде масштабний конкурс садів - "Японські мотиви в Ботсаду".

Про це йдеться на сайті організаторів заходу.

"У рамках заходу відбудуться шоу-конкурс садів "Японські мотиви в Ботсаду". У цьому році він буде наповнений японською ремінісценцією, адже 2017-й - рік Японії в Україні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в шоу-конкурсі можуть прийняти участь архітектори, ландшафтні та садові дизайнери, ландшафтні компанії, благодійні організації, студенти профільних коледжів та університетів. Шоу-конкурс пройде в два етапи в чотирьох категоріях: Філософський Сад, Пейзажний Сад, Водний Сад, "Чайний" сад. На першому етапі компетентне журі відбере 12 робіт (по три в кожній з категорій). Саме ці переможці отримають право створити і залишити свій сад в Національному Ботанічному саду ім. М.М.Гришка. І в кожній з категорій учасники будуть змагатися за "золото", "срібло" та "бронзу".

Також в рамках фестивалю пройде конкурс Ленд-арту та арт-обєктів з природних матеріалів "Діалог з природою", який цього року пройде у двох категоріях: Ленд-арт та Міні-сад, як арт-об'єкт.

Крім того, відбудуться лекції, семінари, круглі столи, мастер-класи та презентації. 

У дитячій програмі: конкурс "малюнків "САдок моєї мрії" та конкурс опудал "Казкове опудало".

Фестиваль проходить за підтримки посольства Японії в Україні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-