У столиці ліквідували

У столиці ліквідували "конверт" на 90 млн

Укрінформ
Столичні правоохоронці ліквідували "конверт", який надавав послуги підприємцям з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.

Про це інформує прес-служба Прокуратури Києва.

"Ліквідовано діяльність «конвертаційного центру», який надавав послуги підприємствам реального сектору економіки з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку. У своїй протиправній діяльності учасники групи використовували розрахункові рахунки, відкриті в ПАТ «Сбербанк», - йдеться у повідомленні.

Загальний обсяг проконвертованих грошових коштів за вказаний період із використанням реквізитів «транзитно-конвертаційних підприємств» склав понад 90 млн гривень. Ймовірні втрати бюджету складають понад 15 млн гривень.

У результаті проведених обшуків вилучено комп’ютерну техніку, банківські картки, чекові книжки, первинна/бухгалтерська документація «транзитних» та «фіктивних» підприємств, чорнові записи, електронні носії інформації, скайп та вайбер-переписки з «клієнтами», що містить інформацію із заявками на проведення «конвертаційних» операцій, 11 печаток та штампів «фіктивних» підприємств.

Проводиться комплекс оперативних та слідчих заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-