Суд зобов'язав Київраду скасувати заборону на нічний продаж алкоголю

Суд зобов'язав Київраду скасувати заборону на нічний продаж алкоголю

Укрінформ
Господарський суд міста Києва зобов'язав Київську міську раду скасувати рішення про заборону нічної торгівлі алкоголем.

Таке рішення було ухвалено 10 квітня, повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Facebook Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

"Зобов’язано Київраду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке полягає у прийнятті рішення від 22.09.2016 № 19/1023 «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі в м. Києві», відповідно до якого встановлено не передбачену законодавчими актами України заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, окрім закладів ресторанного господарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани, тощо) на території міста Києва з 23:00 до 10:00 години", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня 2016 року Київрада ухвалила рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями у МАФах, а 22 вересня було ухвалено заборону на продаж алкоголю та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в столиці з 23:00 до 10:00.

Наприкінці листопада Київський апеляційний адміністративний суд скасував заборону на продаж алкогольних напоїв у столичних МАФах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-