Кличко анонсував закупівлю 80 тролейбусів і 100 автобусів у Білорусі

Кличко анонсував закупівлю 80 тролейбусів і 100 автобусів у Білорусі

Укрінформ
Влада Києва планує і далі оновлювати комунальну техніку і у цьому контексті продовжуватиме співробітництво з білоруськими партнерами.

Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко під час презентації білоруської комунальної і пасажирської техніки в автобусному столичному парку № 6, повідомляє прес-служба міської влади.

"У нас великі плани замінити на новий і сучасний громадський транспорт, а також комунальну техніку і техніку для обслуговування доріг. У цьому напрямі ми давно співпрацюємо з білоруськими партнерами", - зазначив Кличко.

Він нагадав, що торік Київ придбав 50 білоруських автобусів, а наприкінці 2015 придбав 30 тракторів "Білорус" - для прибирання тротуарів і дворів у осінньо-зимовий період.

"Техніка працює ефективно, відповідає європейським стандартам. Ціна на ці транспортні засоби приблизно на 30% нижча, ніж на європейські аналоги. І тому в наших планах - продовжувати наше співробітництво з білоруськими партнерами", - зауважив Кличко.

За його словами, цього року в планах столичної влади закупити 80 тролейбусів і 100 автобусів, які стануть доброю альтернативою київським маршруткам.

Фото: kievcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-