У Києві в суботу обмежать рух транспорту через

У Києві в суботу обмежать рух транспорту через "Французьку весну"

Укрінформ
У зв'язку з проведенням 1 квітня на Софійській площі фестивалю "Французька весна" буде тимчасово заборонено рух усіх видів транспорту деякими вулицями в центральній частині Києва. 

Про це повідомили в прес-службі столичної адміністрації. 

"1 квітня з 19:00 до 23:00 буде заборонено рух усіх видів транспорту вул. Малою Житомирською, Софійською, пров. Рильським, Володимирським проїздом та вул. Володимирською (від вул. Ірининської до вул. Великої Житомирської) у зв'язку з проведенням фестивалю "Французька весна в Україні" на Софійській площі", - йдеться у повідомленні. 

На час проведення заходу роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить через місце проведення фестивалю, буде змінено.

Зокрема, 1 квітня рух транспорту на вул. Хрещатик із 19:00 до 22:00 буде дозволено.

Окрім того, в зв'язку з проведенням "Французької весни в Україні" буде відключено зовнішнє освітлення на Софійській площі та вул. Володимирській із 20:00 31 березня до 01:00 1 квітня та з 20:00 до 22:00 1 квітня.

Протягом квітня в столиці триватиме низка подій у рамках 14-ої «Французької весни в Україні». Так, починаючи вже з 1 квітня 2017 року на Софійській площі французька компанія «Deus Ex Machina» презентує виставу «Галілео». Загалом упродовж квітня на фестивалі «Французька весна в Україні» киян і гостей столиці чекатимуть допрем'єрні покази свіжих кінострічок, французький короткий метр, концерти, виставки, інтелектуальні обміни, вистави та багато інших цікавих проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-