У Дарниці жінка викинула з вікна дитину і кота, а потім вистрибнула сама

У Дарниці жінка викинула з вікна дитину і кота, а потім вистрибнула сама

Укрінформ
Правоохоронці близько 7-ї години ранку 12 лютого отримали повідомлення про те, що на вулиці Срібнокільська у Дарницькому районі із сьомого поверху з вікна квартири випали жінка та дитина. На місце виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і лікарі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Попередньо встановлено: жінка викинула із квартири трирічного сина і стрибнула сама. Жінка померла на місці, хлопчика у тяжкому стані доставили в лікарню", - повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Особа загиблої встановлена, це - місцева жителька, 1986 року народження. Коли правоохоронці спробували потрапити у її помешкання, двері були зачинені, тож їх довелося зламувати. У квартирі працює слідчо-оперативна група.

Як передає Вартові.Еспресо, "Жінка і кіт загинули на місці. Дитину (приблизно 3 років) забрала швидка у реанімацію. Повідомляється, що дитина при падінні залетіла у вхід в підвальне приміщення, яке було замкнено. Відповідно, поліцейські до прибуття швидкої змушені були розібрати дах і власноруч діставали дитину, який був повністю роздягнений. Про мотиви жінки поки невідомо". 

Кримінальне провадження розпочате за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини і причини трагедії, опитує сусідів, свідків та очевидців.

Фото: Вартові.Еспресо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-