Рух у напрямку столиці на Одеській трасі ускладнений: авто ледь рухаються

Рух у напрямку столиці на Одеській трасі ускладнений: авто ледь рухаються

Укрінформ
Рух у напрямку Києва на Одеській трасі ускладнений. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Великі затори спостерігаються при в'їзді до столиці на Одеській трасі. Так, через скупчення вантажівок, які не пропускає патрульна поліція через обмеження на в'їзд до великогабаритного транспорту, яке діє з 7:00 ранку вівторка, інші легковики і маршрутки змушені рухатися лише по двох смугах, а подекуди по одній, оскільки дорога з учорашнього дня залишається нерозчищеною.  

Складно рухатися в районі населених пунктів Чабани, Гатне, на КПП, у Києві - Одеський ринок, станція метро "Теремки". Машини рухаються з мінімальною швидкістю.

Як повідомляв Укрінформ, з 7:00 вівторка в’їзд великогабаритного транспорту до столиці обмежено. У КМДА заявили, що таке рішення було ухвалене міською владою, щоб не створювати додаткових перешкод для роботи снігоприбиральної техніки на автошляхах столиці. У КМДА також нагадали, що враховуючи складні погодні умови та снігопад у столиці, комунальні служби працюють цілодобово. Міська влада також закликала водіїв не користуватися власним авто під час снігопаду та віддавати, за можливості, перевагу громадському транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-