"Національний корпус" знову пікетує російський "ВТБ банк" у центрі Києва

Укрінформ
Представники "Національного корусу" вдруге пікетують центральний офіс російського "ВТБ банку" на розі вул. Тараса Шевченка та Пушкінської у центрі Києва.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Біля банку зібралися близько півсотні молодих людей із прапорами з символікою "Національного корусу". Вони скандують "Україна понад усе", а деякі представники партії у цей час наклеюють на вікна банку кольорові наліпки з написами "Увага, це банк країни-агресора, він буде закритий!".

Охорона фінустанови не перешкоджає діям пікетувальників. 

Активісти партії роздають перехожим флаєри з роз'ясненнями цілей своєї акції. "Ми намагаємося всіма законними методами привернути увагу до цих незаконних установ. Саме гласністю ми привертаємо увагу до неприпустимості функціонування будь-яких установ ворога в Україні", - йдеться у листівках.

Як повідомлялося, перше пікетування центральних офісів найвідоміших російських банків у Києві: "Сбербанку Росії", "Альфа-Банку", "БМ-банку", "ВТБ банку" та "Промінвестбанку" - представники "Національного корпусу" провели 30 січня. Тоді вони заявили, що день за днем  продовжуватимуть пікети російських банків не лише у Києві, а й в усій державі.

Національний корпус - українська політична партія, створена у 2016 році. Її основу складають члени громадської організації "Цивільний корпус «Азов»" та ветерани полку «Азов», волонтери і патріоти України. Лідером партії є народний депутат Андрій Білецький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-