Підготовка до Євробачення: у «Борисполі» силовики провели навчання

Підготовка до Євробачення: у «Борисполі» силовики провели навчання

Фото
Укрінформ
На території аеропорту “Бориспіль” у суботу відбулися командно-тактичні навчання щодо гарантування безпеки під час проведення пісенного конкурсу “Євробачення”.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"8 квітня у міжнародному аеропорту “Бориспіль” під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового відбулися командно-тактичні навчання з питань забезпечення безпеки та правопорядку під час міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення”. Участь у заході взяли перший заступник голови ДСНС Олег Мельчуцький, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова Національної поліції Сергій Князев, а також керівництво Держприкордонслужби та підрозділів Нацполіції й міграційної служби", - йдеться у повідомленні.

У ході навчань рятувальники продемонстрували дії під час ліквідації умовної пожежі на території одного із терміналів аеропорту та відпрацювали питання гарантування пожежної безпеки під час прибуття та відбуття офіційних делегацій та відвідувачів пісенного конкурсу.

Правоохоронці, у свою чергу, узгодили дії щодо гарантування громадського порядку на території аеропорту та питання супроводження колон транспортних засобів, якими забезпечуватиметься перевезення офіційних делегацій. Крім того, було відпрацьовано дії представників поліції під час блокування натовпом офіційних делегацій.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-