У Дрогобичі зафіксували автобуси з «тітушками-журналістами» на львівських номерах

У Дрогобичі зафіксували автобуси з «тітушками-журналістами» на львівських номерах

Відео
Укрінформ
У місті Дрогобич біля одного з будинків у центрі міста зафіксовано близько 100 молодиків, які представляються журналістами.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, передає Укрінформ.

«За інформацією поліції, у місті зафіксовано два автобуси зі львівськими номерами. Правоохоронці поспілкувалися з молодиками, які розповіли, що вони планують охороняти виборчі дільниці і є журналістами. На підтвердження останнього факту показали посвідчення видання «Нова пора», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в ОПОРІ, за інформацією з державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності це медіа зареєстроване у Запорізькій області.

Також відомо, що 3 осіб прописані у Запорізькій області. Усі інші - у Львівській.

Читайте також: На дільницях у Львові та Дрогобичі бракує скриньок та кабінок

Представники цього видання уже намагалися потрапити у приміщення дільничних виборчих комісій №461735 (місто Стебник) та №461718 (місто Дрогобич). Голови комісій разом з поліцейськими у праві присутності їм відмовили. В одного з представників ЗМІ не було печатки на журналістському посвідченні, інший мав свідоцтво про реєстрацію видання із простроченою датою.

Пізніше кандидат на голову Дрогобицької ОТГ Андрій Веселий написав у Фейсбуці, що це його додаткові спостерігачі.

"Облетіла чутка, що Веселий завіз до міста декілька автобусів “тітушок”. Хочу прояснити ситуацію, щоб запобігти подальшим спекуляціям на цю тему. Усі, кого можна було побачити біля офісу, будуть сьогодні цілий день спостерігати біля виборчих дільниць: стежитимуть, щоб не було підвозу виборців, “каруселей” чи провокацій. Ми були вимушені залучити додаткових спостерігачів, щоб запобігти фальсифікаціям",- наголосив Веселий.

Він додав, що про це було повідомлено в правоохоронні органи.

Як повідомлялося, сьогодні, 22 листопада, у Дрогобичі Львівської області проходить другий тур виборів міського голови. Змагаються чинний міський голова Тарас Кучма та підприємець Андрій Веселий.

Фото: www.oporaua.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-