Вілкул відмовився від участі у виборах через стан здоров'я

Вілкул відмовився від участі у виборах через стан здоров'я

Відео
Укрінформ
Юрій Вілкул, який двічі обирався міським головою Кривого Рогу, відмовився від участі у "другому турі" виборів через стан здоров'я.

Про це він заявив у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

Замість нього у "другий тур" вийде Костянтин Павлов, з яким вони працювали десять років, зазначив Вілкул.

"Віддаючи всі сили рідному Кривому Рогу, я, на жаль, не ставав молодшим. Я завжди перед вами відкритий і чесний. Не можу вас підвести і зараз, коли так необхідна інтенсивна робота. А здоров'я, на жаль, стало підводити. Працювати у півсили - це не по мені. Усвідомлюючи найбільшу відповідальність перед кожним криворіжцем, я, на жаль, не зможу брати участь у другому турі виборів», - пояснив своє рішення міський голова.

Замість нього у другий тур вийде Костянтин Павлов, з яким вони працювали десять років, зазначив Вілкул.

Читайте також: У Кривому Розі не можуть призначити дату другого туру виборів

"Я впевнений, що він порядний, принциповий і підготовлений кандидат на посаду мера. Він збереже все найкраще, не допустить потрясінь і соціальних експериментів, а розвитку міста додасть молодої динаміки і нової енергії. І завжди буде на стороні простих людей", - сказав він.

Раніше пресслужба Криворізької міської ради повідомляла, що міський голова перебуває на обстеженні і лікуванні в інституті серця Б.Тодурова.

71-річний лідер Блоку Вілкула «Українська перспектива» обіймав посаду міського голови Кривого Рогу з 8 листопада 2010 року.

Як повідомляв Укрінформ, 25 жовтня 2020 року в Україні відбулися місцеві вибори.

У Кривому Розі найбільшу кількість голосів набрали Юрій Вілкул і Дмитро Шевчик. Костянтин Павлов, за результатами підрахунків, обійняв третє місце. Дату повторного голосування у Кривому Розі наразі не призначено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-