Кандидати від «Слуг народу» вийшли в другий тур у Кривому Розі та Нікополі - штаб партії

Кандидати від «Слуг народу» вийшли в другий тур у Кривому Розі та Нікополі - штаб партії

Укрінформ
У другий тур на місцевих виборах на посаду міських голів Кривого Рогу та Нікополя вийшли кандидати від «Слуги народу». 

Як передає Укрінформ, про це повідомив Штаб партії «Слуга народу» у Дніпропетровській області на офіційній сторінці у Фейсбуці.

«Попри численні фальсифікації кандидат від партії «Слуга Народу» на посаду мера Кривого Рогу Дмитро Шевчик проходить до другого туру. Він набрав 25,7%», - йдеться у повідомленні.

Дмитро Шевчик — генеральний директор ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат». Депутат Дніпропетровської обласної ради. Займається громадською діяльністю, розвиває важливі для міста й держави проєкти.

Раніше повідомлялося, що й кандидат на посаду міського голови Нікополя від «Слуги Народу» Руслан Олійник також виходить у другий тур виборів. У першому його підтримали 18,47% виборців.

«Руслан Олійник – професійний управлінець, патріот та офіцер Збройних сил України. Має великий досвід у сфері економічної безпеки. Засновник благодійної організації «Майбутнє Нікопольщини». Аспірант і член Вченої ради Київського університету ім. Тараса Шевченка», - повідомили в штабі.

Читайте також: Від ОП до районів: у «Слузі народу» припускають кадрові рішення після виборів

Також про перемогу, за попередніми підрахунками, кандидата від партії «Слуга народу» на посаду міського голови міста Покров Олександра Шаповала повідомила радниця міністра інфраструктури та експертка з питань електронного управління в Україні Яніка Мерило. За її словами, кандидатуру Шаповала підтримали 79% виборців міста.

Як повідомлялося, 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-