ЦВК оновила сайт, доступ до інформації став простішим

ЦВК оновила сайт, доступ до інформації став простішим

Укрінформ
Сайт Центральної виборчої комісії оновили, задля спрощення доступу користувачів до тої інформації, яка розміщена на сайті.

Про це написала голова ЦВК Тетяна Сліпачук в Facebook.

"Коли новий склад ЦВК лише розпочинав роботу, лунало дуже багато зауважень до офіційного сайту Комісії. "Застарілий інтерфейс", "Важко знайти інформацію", "Не зрозуміло, куди заходити", "Неможливо читати з телефону"… Всі ці фрази відтепер не стосуватимуться нашого сайту. Саме сьогодні, 3 вересня, запущено абсолютно новий ресурс, який покликаний спростити доступ користувачів до, без перебільшення, тон інформації, яка розміщена на сайті ЦВК", - наголосила вона.

Сліпачук зазначила, що відтепер легше стане і тим, хто користується мобільними пристроями, адже сайт став повністю адаптивним, а оновлена система пошуку дозволить швидко знайти необхідну інформацію.

Читайте також: SIM-карти хочуть продавати за паспортом

За її словами, сайт оновили саме зараз через занурення ЦВК у два складні виборчі процеси. "І завантажувати дані на новий сайт, не знаючи, яке навантаження на нього може бути під час виборів, було б вкрай необачно", - наголосила голова ЦВК.

Вона зауважила, що найближчим часом сайт працюватиме у тестовому режимі для того, щоб повністю усунути проблеми, які можуть виникнути під час роботи з ним та повністю налаштувати всі необхідні і актуальні для користувачів розділи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-