Обраний депутатом від “Слуги народу” Лисюк відмовився від мандата — ЦВК

Обраний депутатом від “Слуги народу” Лисюк відмовився від мандата — ЦВК

Укрінформ
Обраний народним депутатом за списком партії "Слуга народу" Андрій Лисюк відмовився від депутатського мандата, і замість нього Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом Олену Хоменко.

Про це повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

“У зв’язку із заявою обраного народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Лисюка А.О., включеного до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під № 69, про відмову від депутатського мандата Комісія визнала його таким, який не набув зазначеного мандата. Водночас обраною народним депутатом України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі визнана Хоменко О.В., включена до виборчого списку політичної партії “Слуга народу” під № 129”, - ідеться в повідомленні.

Крім того, ЦВК прийняла протокольне рішення, уповноваживши Секретаріат комісії видати народним депутатам України, обраним на позачергових виборах 21 липня 2019 року, які склали присягу, відповідні посвідчення та нагрудні знаки 29 серпня під час урочистого засідання Верховної Ради.

Читайте також: "Батьківщина" не планує подавати свої кандидатури на міністрів

Згідно з інформацією на сайті ЦВК Олена Хоменко — директор з управління та розвитку цифрових продуктів ТОВ "Квартал 95", включена до виборчого списку партії “Слуги народу” під №129.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-