Кузнєцов vs Фурман: на окрузі в Сєвєродонецьку перерахують голоси на 5 дільницях

Кузнєцов vs Фурман: на окрузі в Сєвєродонецьку перерахують голоси на 5 дільницях

Фото
Укрінформ
Члени окружної виборчої комісії округу №106 проголосували за перерахунок голосів на 5 дільницях через численні повідомлення про фальсифікації і порушення виборчого законодавства.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив телефоном омбудсмен Громадянської мережі «Опора» Сергій Кошель.

«Так, вирішено перераховувати голоси на 5 дільницях на вимогу деяких «технічних» кандидатів у депутати, але такий перерахунок може бути на користь головного конкурента лідера перегонів в окрузі Олексія Кузнєцова – Юрія Фурмана. Утім, результати стануть відомі лише завтра», - сказав Кошель.

Протистояння штабів Фурмана та Кузнєцова в Сєвєродонецьку / Фото: Ковальов Олексій, Укрінформ

За його словами, приміщення, де засідає ОВК, переповнене прибічниками як Фурмана, так і переможця перегонів Кузнєцова.

Читайте також: На Луганщині один із кандидатів програв через двійника — КВУ

Кузнєцов висунутий партією «Слуга народу». Згідно з даними ЦВК, він набрав 10125 голосів. Фурман, який формально вважається самовисуванцем, входить до команди народного депутата Сергія Шахова і останнім часом позиціонував себе як член партії "Наш край". У Юрія Фурмана голосів на 1002 менше.

Ще до початку кампанії дану команду звинувачували у підкупі виборців; у мережі були викладені ролики, на яких громадянам роздають пакунки з символікою «Нашого краю», а інколи й дані конкретних кандидатів.

Перед початком нинішнього засідання ОВК кандидат під номером 25 у списку партії «Слуга народу» директор фірми «Квартал-концерт» Максим Ткаченко на своїй сторінці в Facebook звернувся до прибічників своєї партії і до пресиз закликом прийти до ОВК №106, аби «не дозволити сфальсифікувати чесний вибір наших громадян».

Незважаючи на це, більшість членів ОВК вдалась до перерахунку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-