Партія Смешка оголосила першу десятку кандидатів

Партія Смешка оголосила першу десятку кандидатів

Фото
Укрінформ
У Києві проходить з’їзд партії “Сила і честь” Ігоря Смешка.

Лідер політсили оголосив першу десятку виборчого списку кандидатів у депутати на позачергових виборах до Верховної Ради, що відбудуться 21 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Таким чином, до першої десятки партії “Сила і честь” увійшли: лідер партії Ігор Смешко, народний депутат від “Самопомочі” Олена Сотник, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народний депутат від “Самопомочі” Іван Мірошниченко, український військовий діяч, колишній начальник Генерального штабу, якого звинувачують у держзраді, Володимир Замана, українська вчена Ольга Романюк, економіст, фінансист Андрій Гайдуцький, депутат від "Самопомочі" Ірина Сисоєнко, генерал-лейтенант, один із засновників управління К в СБУ Володимир Тимошенко і капітан першого рангу, морський офіцер, підводник Анатолій Макаренко.

З’їзд партії “Сила і честь” Ігоря Смешка у Києві / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

На з’їзді присутні керівник виборчого штабу партії Дмитро Гордон, екс-народний депутат від Партії регіонів, колишній віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань за часів президента Віктора Януковича Володимир Семиноженко, народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

З’їзд веде Гордон.

Смешко на початку з’їзду заявив, що партія не має популярних ЗМІ, за ними не стоять олігархи і олігархічні клани з величезними фінансами, але політсила ставить перед собою амбітне завдання — набрати достатню кількість голосів на виборах, щоб навколо “Сили і честі” було сформовано коаліцію.

Читайте також: Притула йде на вибори до Верховної Ради

За словами лідера, у команді – “відомі, авторитетні, професійні, досвідчені і молоді лідери”.

"Перша десятка - це ті люди, які повинні з першої години в Верховній Раді довести, що ми не жартуємо, що ми професіонали які можуть працювати на врегулювання правового поля держави, створити верховенство права у країні", - зазначив Смешко.

Позачергові вибори до Верховної Ради мають відбутися 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-