Березенко планує очолити виборчий штаб

Березенко планує очолити виборчий штаб "Європейської солідарності"

Укрінформ
Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко планує очолити виборчий штаб політичної партії "Європейська Солідарність".

Про це політик сказав у коментарі журналістам перед початком з'їзду партії, передає кореспондент Укрінформу.

"Так, я очолю виборчий штаб", - сказав депутат.

Водночас він зауважив, що не планує бути присутнім у списку партії "Європейська Солідарність". "Я прийняв рішення не бути присутнім у списках партії, моє прізвище ви точно не побачити у списку", - сказав Березенко.

Також він не підтвердив, інформацію про намір балотуватися у виборчому окрузі #205, заявивши, що "це зараз - не предмет обговорення".

Березенко уточнив, що з'їзд політсили щодо висунення кандидатів відбудеться 6 або 7 червня.

Читайте також: У Києві почався з'їзд партії Порошенка

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня у Мистецькому арсеналі розпочався з'їзд політичної партії "Європейська Солідарність". За попередньою інформацією, на з'їзді планують ухвалити рішення про участь політичної сили в позачергових виборах до Верховної Ради.

За інформацією заступника голови фракції БПП Олексія Гончаренка з'їзд 31 травня буде "технічним" з'їзд партії, а кандидатів на позачергові парламентські вибори політсила висуватиме 6 червня.

24 травня на установчому з'їзді БПП партію "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перейменували на "Європейську солідарність".

30 травня екс-президент України Петро Порошенко написав заяву про вступ до партії "Європейська солідарність" і отримав членський квиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-