Гройсман назвав три свої завдання перед виборами

Гройсман назвав три свої завдання перед виборами

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман своїми фундаментальними завданнями визначив економічну стабільність, безпеку життя і достаток українців.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV, коментуючи плани щодо участі у виборчій кампанії до Верховної Ради, повідомляє Урядовий портал.

«Все, що ми запропонуємо (виборцям), ми знаємо, як зробити. І це зробить Україну сильною. Це стосуватиметься усіх сфер життя. Я хочу, аби люди жили у безпеці, з достатком і мали впевненість у завтрашньому дні. Це три фундаментальні завдання», - сказав Гройсман.

Він зазначив, що ніколи не цурався відповідальності за розвиток країни і не перекладатиме її у майбутньому.

"У мене є уявлення, що потрібно робити і що не потрібно робити, аби не нашкодити людям. Я маю чіткий погляд на те, що може зробити українців і Україну сильнішими. Ці кроки мають бути реалізовані. Для мене важливо попросити мандат довіри у людей. І важливо, аби люди не просто повірили, а ніколи про свій вибір не пошкодували", - сказав чиний глава уряду.

Читайте також: Гройсман назвав галузь, від якої залежить ситуація в економіці

Гройсман також наголосив, що саме чіткий план розвитку країни є ключовим і для українців, і для наших партнерів – в тому числі МВФ, які наразі чекають завершення виборчих кампаній.

Він додав, що балотуватиметься до парламенту зі своєю командою молодих і досвідчених людей.

Раніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що створить політсилу "Українська стратегія", яка братиме участь у позачергових парламентських виборах.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск парламенту та закликав членів уряду написати заяви про звільнення.

Того ж дня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що подасть у відставку.

24 травня керівник прес-служби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк повідомила Укрінформу, що заява Гройсмана про відставку зареєстрована у парламенті.

Позачергові парламентські вибори відбудуться 21 липня.

фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-