Гройсман створить

Гройсман створить "Українську стратегію", з якою піде на вибори

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман створить політсилу "Українська стратегія", яка братиме участь у позачергових парламентських виборах.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що багато треба зробити, щоб люди отримали результат. Я вважаю, що тут потрібно мати проактивну позицію - досвід і розуміння в мене є, треба додати реактивної сили. Я розумію, що це повністю пов'язано з тим, наскільки ти є присутнім у парламенті... Тому я хочу створити політичну силу, я її очолю... і ця політсила буде мати назву "Українська стратегія". І наша стратегія - сильна Україна і заможні громадяни", - заявив Гройсман.

Він додав, що має намір сформувати команду з людей, які "мають молодість, досвід і чітко розуміють, що потрібно державі".

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск парламенту та закликав членів уряду написати заяви про звільнення.

Читайте також: Заява Гройсмана про відставку вже у Раді

Того ж дня Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що подасть у відставку.

24 травня керівник прес-служби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк повідомила Укрінформу, що заява Гройсмана про відставку зареєстрована у парламенті.

Позачергові парламентські вибори відбудуться 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-