Президент Туркменістану привітав Зеленського з перемогою на виборах

Президент Туркменістану привітав Зеленського з перемогою на виборах

Укрінформ
Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов 1 травня направив офіційного вітального листа Володимиру Зеленському з нагоди обрання на вищий державний пост України.

Про це Укрінформу повідомили в посольстві Туркменістану в Україні.

«Шановний Володимире Олександровичу! Прийміть мої щирі вітання з нагоди Вашого обрання на пост Президента України. Переконаний, що високий рівень співпраці і взаєморозуміння, що склався між нашими країнами, послужить міцною основою для подальшого поступального розвитку і зміцнення двосторонніх туркменсько-українських відносин на благо наших народів», - зазначив він.

Читайте також: Зеленський не назве імен на ключові посади до інавгурації

Крім того, Бердимухамедов побажав Зеленському «міцного здоров'я, благополуччя та великих успіхів на вищому державному посту заради миру, прогресу і процвітання дружнього народу України».

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати чергових виборів Президента України, новим главою держави було обрано Володимира Зеленського. За результатами другого туру, за нього проголосували 73,22% українських виборців, або 13 млн 541 тисяч 528 громадян. Петра Порошенко підтримали 24,45% виборців, або 4 млн 522 тисячі 450 громадян.

Новообраний Президент України вступає на пост не пізніше ніж через 30 днів після офіційного оголошення результатів виборів.

Фото: Посольство Туркменістану в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-