Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Менше, ніж за 24 години після виборів повністю спростувати всі свої виборчі обіцянки? Це рекорд!

Менше, ніж за 24 години після виборів повністю спростувати всі свої виборчі обіцянки? Це рекорд!

Блоги
Укрінформ
Нинішній парламент має допомогти їх виконати і негайно проголосувати за зняття недоторканності

Це тягне на рекорд в книзі Гіннеса! Менше, ніж за 24 години після виборів повністю спростувати всі свої виборчі обіцянки. Круто. А що, так можна було?

Не пройшло ще й доби після виборів, як «нова команда» визнає, що будувала свою кампанію на суцільних маніпуляціях, брехні й підміні понять.

Отже, вже визнано, що за тарифи президент не відповідає. А що ж тоді з кінцем епохи бідності?

Корупціонерів президент не садить, це роблять суди. А як же тоді з епохою брехні? Ой, і хто ж тепер буде відрубувати руки?

Війну не закінчити за день? А як же тоді з кінцем епохи жадібності й торгівлі на крові?

Ну, й особлива вишенька для мене: нова команда вже в один голос кричить, що мінські угоди – це єдиний реалістичний план повернення миру на Донбас. А як же договорняки і зрада, про яку щодня чули на паркетному телеканалі й від інших укропівців і т.д.? Тобто, Порошенко і тут говорив правду в суцільному морі криків про зраду, жадібність і брехню.

Й щоб з іншими обіцянками новообраного президента не вийшло так само невдобно, як із цими, скасованими протягом 24 годин, нинішній парламент має допомогти їх виконати і негайно проголосувати за зняття депутатської недоторканості, повернення до КК статті про незаконне збагачення і т.д. Тим більше, ці закони давно зареєстровані в ВР і деякі навіть пройшли перше читання. Привіт, епоха безвідповідальності й перевзування в повітрі.

Р.S. Особисто зроблю все для голосування за недоторканість і покарання за збагачення, як робила це всі попередні 5 років, – не словом, а ділом.

Ірина Геращенко
FB-1, FB-2

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-