Президенти Литви та Азербайджану привітали Зеленського

Президенти Литви та Азербайджану привітали Зеленського

Укрінформ
Президент Литви Даля Грібаускайте та президент Азербайджанської Республіки Ільхам Алієв привітали Володимира Зеленського з його обранням на пост Президента України.

Про це повідомляється на сайті Президента Литви.

"Висловлена громадянами України висока довіра дає важливе зобов'язання - відповідально зміцнювати добробут країни і всіх її громадян, об'єднувати державу, згуртувавши народ України для забезпечення миру, безпеки і незалежності країни", - йдеться в заяві Грібаускайте.

За словами Президента Литви, останнім часом Україна та її народ зазнали безліч викликів, і водночас вони показали велику рішучість, самопожертву і силу духу, захищаючи свою країну і її свободу, працюючи для створення сильної та європейської держави.

Ільхам Алієв у привітанні зазначив, що Азербайджан і Україну об'єднують дружні зв'язки, які мають багаті традиції.

Глава Азербайджану також побажав Зеленському міцного здоров'я, щастя і успіхів в його майбутній відповідальній діяльності на благо дружнього народу України.

Читайте також: Мей привітала Зеленського з перемогою на виборах

Як повідомлялося, 21 квітня в Україні пройшов другий тур президентських виборів. За даними опрацювання Центральною виборчою комісією 99,03% електронних протоколів, лідирує Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,22% виборців. За Петра Порошенка проголосували 24,46% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-