Зафіксовані порушення не вплинуть на результати виборів - ЦВК

Зафіксовані порушення не вплинуть на результати виборів - ЦВК

Укрінформ
У Центральній виборчій комісії не бачать підстав для того, щоб порушення, зафіксовані в ході повторного голосування на виборах Президента України, мали вплив на результати волевиявлення.

Про це сказала голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми не бачимо підстав для того, щоб будь-які порушення, які мали місце і про які вже вчора говорили досить багато в оперативному ключі, мали вплив на результати голосування", - сказала Сліпачук.

Зіпсовані бюлетені/ Фото Юрія Рильчука

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий напередодні на брифінгу заявив, що правоохоронці не зафіксували масових порушень під час другого туру виборів 21 квітня.

Читайте також: У день виборів КВУ не зафіксував фактів підкупу та адмінтиску

Голова Національної поліції Сергій Князєв додав, що до органів поліції за 21 квітня надійшло 1167 заяв, пов'язаних з виборчим процесом. Зокрема, 146 заяв пов'язані із незаконною агітацією, щодо фотографування бюлетеня - 70 повідомлень, пошкодження бюлетеня - 16 повідомлень, підкуп виборців - 10 повідомлень, спроба винесення бюлетеня - 3 повідомлення.

Публічну безпеку і порядок під час виборчого процесу забезпечували понад 133 тисячі правоохоронців.

У неділю, 21 квітня, пройшов другий тур виборів Президента України. За даними опрацювання Центральною виборчою комісією 95,21% електронних протоколів, лідирує Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,16% виборців. За Петра Порошенка проголосували 24,50% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-