На дільниці в Нідерландах очікують 900 виборців

На дільниці в Нідерландах очікують 900 виборців

Фото, відео
Укрінформ
У Гаазі, на закордонній виборчій дільниці № 900058, що на території Посольства України в Нідерландах голосування проходить спокійно, багато українців йдуть голосувати у вишиванках.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу у Гаазі.

“Дільниця працює у штатному режимі. Жодних нарікань на роботу комісії немає. Станом на сьогодні, ми очікуємо близько 900 людей. За останній місяць зареєструвалося близько трьохсот громадян України”, - каже консул посольства України в Нідерландах, Юрій Карпук.

У Нідерландах одна виборча дільниця – у Гаазі. Тож, українці їдуть голосувати з усієї країни. Активно голосувати люди почали після обіду.

Як повідомлялося, сьогодні, 21 квітня, в Україні відбувається другий тур президентських виборів. До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного Главу держави Петра Порошенка.

Читайте також: У Берліні голосують активніше, ніж у першому турі

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном працює 101 виборча дільниця. Активність виборців, за даними 194 виборчих округів, склала 18,04%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-