Порошенко проголосував на виборах Президента

Порошенко проголосував на виборах Президента

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко проголосував у другому турі виборів Глави держави на виборчій дільниці №800588, що розташована в Центральному будинку офіцерів Збройних сил у Києві.
Президент прибув на дільницю із родиною, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми маємо вільне волевиявлення громадян. Маємо захищену демократичну традицію, і саме це характеризує Україну як європейську державу. Тому що за ці п’ять років ми зробили величезний прогрес в інтеграції та поверненні нашої держави і нашої нації до родини європейських народів”, - сказав Порошенко журналістам.

Петро Порошенко проголосував на виборах Президента / Фото: Володимир Тарасов, Укріфнорм За його словами, Президент має зробити все можливе для того, щоб цей прогрес України в європейській та євроатлантичні інтеграції продовжувався не менш швидкими темпами.

“Дуже важливо, щоб під час голосування керувалися розумом, бо не смішно. Спочатку може бути трохи смішно і весело, але потім щоб не було боляче. Дуже важливо, щоб сьогодні під час цього голосування Україна захистила ті зроблені надбання”, - сказав Глава держави.

Читайте також: Вибори Президента: як голосують українці у другому турі

Петро Порошенко проголосував на виборах Президента / Фото: Михайло Марків Порошенко зазначив, що прізвище переможця виборчих перегонів не настільки має значення, наскільки важливою є стратегія подальшого розвитку України. “Дуже важливо не втратити країну”, - додав він.

Глава держави прибув на виборчу дільницю з дружиною Мариною, молодшим сином та родиною старшого сина. Він пояснив, що його доньки не були поруч, бо проголосували дві години тому. За кілька хвилин до голосування Порошенка на інших дільницях столиці своє волевиявлення здійснили уповноважений Президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв та міністр культури України Євген Нищук.

У неділю, 21 квітня, відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України.

Воно триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

Перший тур виборів Президента пройшов 31 березня. Тоді у виборчому бюлетені було 39 кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-